Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rabarberkage med marengs
Sofus Madsen
Rabarberkage med marengs – ala bedstefar med skæg. En favorit til kaffebordet. Få den lækre opskrift lige her på madgryden.dk
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
0
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
8
Personer
Kalorier
412
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Bund
125
gram
Sukker
125
gram
Smør
4
stk
Æggeblommer
1
stk
Æg
250
gram
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
150
gram
Rabarber
Marengs
4
stk
Æggehvider
250
gram
Sukker
Sådan gør du
Blødt smør og sukker røres sammen.
Æggeblommer og æg piskes i.
Bland mel og bagepulver i, og rør det godt sammen.
Fordel dejen i en springform på ca. 24 cm. Rabarberne skæres i tynde skiver, og fordeles over dejen.
Rabarberne trykkes let ned i dejen.
Bunden bages på midterste rille ved 180 Grader i 30 minutter.
Æggehviderne piskes stive, og sukkeret tilsættes lidt efter lidt imens der piskes godt.
Fordel marengsen over din rabarberkage.
Kagen bages videre på midterste rille ved 150 grader i 30 minutter.
Server kagen lun
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
412
kcal
Kulhydrater:
71
g
Protein:
4
g
Fedt:
13
g
Mættet fedt:
8
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
3
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
39
mg
Natrium:
138
mg
Kalium:
94
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
47
g
Vitamin A:
417
IU
Vitamin C:
2
mg
Calcium:
26
mg
Iron:
2
mg
Søgeord
Rabarberkage med marengs
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse