vask kødet i koldt vand.Kom vand i gryden sammen med kraftben.4 stk gulerødder skrælles, og enderne skæres af og kom dem hele ned i gryden.1,5 Porrer rengøres og skæres i store tern og kommes i gryden.0,5 stk Knoldselleri skæres i tern og kommes i gryden.Kom peber og salt i gryden.Sæt suppegryden over på kogepladen, og bring det hele i kog.Nu skal oksekødssuppen stå og simre ved svag varme i ca. 3 timer.
Efter 3 timer
Tag kraftbenene og alle grøntsagerne op af suppen.Lig et viskestykke ned i en sigte, og si suppen igennem.Så du får en klar suppe.Kom suppen tilbage til gryden.4 stk gulerødder skæres i små tern og kommes i suppegryden.1,5 stk porrer rengøres og skæres i småtern og kommes i suppegryden.1 knoldselleri skæres ud i små tern og kommes i suppegryden.Kog de hele i ca. 30 minutter.Smag oksekødssuppe til med salt og peber. Velbekomme