• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Oksekødssuppe

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
oksekødssuppe
oksekødssuppe – sådan laver du den perfekte klar suppe.

Oksekødssuppe – Når temperaturen udenfor falder, stiger lysten til en god hjemmelavet suppe.
Der er ikke noget mere hyggeligt, end at lune sig på en lækker omgang oksekødssuppe.
Opskriften du får her på klar suppe, er kogt på kraftben.
Du kan dog sagtens bruge et andet stykke oksekød, hvis dette ønskes.

Prøv også vores gode opskrift på gullashsuppe

oksekødssuppe

oksekødssuppe – Hjemmelavet klar suppe

Sofus Madsen
oksekødssuppe – nemt og lækkert
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 3 t 30 min
Samlet tid 4 t
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 2 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1,5 liter koldt vand
  • 1 kg Kraftben
  • 8 stk Gulerødder
  • 3 stk porrer i store tern
  • 1,5 stk Knoldselleri
  • 1 spsk Hel peber
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du
 

  • vask kødet i koldt vand.
    Kom vand i gryden sammen med kraftben.
    4 stk gulerødder skrælles, og enderne skæres af og kom dem hele ned i gryden.
    1,5 Porrer rengøres og skæres i store tern og kommes i gryden.
    0,5 stk Knoldselleri skæres i tern og kommes i gryden.
    Kom peber og salt i gryden.
    Sæt suppegryden over på kogepladen, og bring det hele i kog.
    Nu skal oksekødssuppen stå og simre ved svag varme i ca. 3 timer.

Efter 3 timer

  • Tag kraftbenene og alle grøntsagerne op af suppen.
    Lig et viskestykke ned i en sigte, og si suppen igennem.
    Så du får en klar suppe.
    Kom suppen tilbage til gryden.
    4 stk gulerødder skæres i små tern og kommes i suppegryden.
    1,5 stk porrer rengøres og skæres i småtern og kommes i suppegryden.
    1 knoldselleri skæres ud i små tern og kommes i suppegryden.
    Kog de hele i ca. 30 minutter.
    Smag til med salt og peber.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 2kcalKulhydrater: 0.5gProtein: 0.1gFedt: 0.01gMættet fedt: 0.003gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.003gNatrium: 118mg (5%)Kalium: 12mgFiber: 0.1gSukker: 0.1gVitamin A: 348IU (7%)Vitamin C: 0.2mgCalcium: 14mg (1%)Iron: 0.05mg
Søgeord klar suppe, oksekødssuppe
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter, Suppe Tags: oksekødssuppe

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Brombærkage
Next Post: Æbletærte med mørdej »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk