Oksekødssuppe - Sådan laver du en virkelig lækker klar suppe kogt på kraftben og lækre grøntsager. Få opskriften på klar suppe her.
Oksekødssuppe - Når temperaturen udenfor falder, stiger lysten til en god hjemmelavet suppe.
Der er ikke noget mere hyggeligt, end at lune sig på en lækker omgang oksekødssuppe.
Opskriften du får her på klar suppe, er kogt på kraftben.
Du kan dog sagtens bruge et andet stykke oksekød, hvis dette ønskes.
Prøv også vores lækre opskrift på Gullashsuppe
oksekødssuppe - klar suppe opskrift
Oksekødssuppe - Sådan laver du en virkelig lækker klar suppe kogt på kraftben og lækre grøntsager. Få opskriften på klar suppe her.
Ingredienser
Oksekødssuppe
- 1,5 liter koldt vand
- 1 kg Kraftben
- 8 stk Gulerødder
- 3 stk porrer i store tern
- 1,5 stk Knoldselleri
- 1 spsk Hel peber
- 1 spsk groft salt
sådan gør du
Oksekødssuppe
- vask kødet i koldt vand.Kom vand i gryden sammen med kraftben.4 stk gulerødder skrælles, og enderne skæres af og kom dem hele ned i gryden.1,5 Porrer rengøres og skæres i store tern og kommes i gryden.0,5 stk Knoldselleri skæres i tern og kommes i gryden.Kom peber og salt i gryden.Sæt suppegryden over på kogepladen, og bring det hele i kog.Nu skal oksekødssuppen stå og simre ved svag varme i ca. 3 timer.
Efter 3 timer
- Tag kraftbenene og alle grøntsagerne op af suppen.Lig et viskestykke ned i en sigte, og si suppen igennem.Så du får en klar suppe.Kom suppen tilbage til gryden.4 stk gulerødder skæres i små tern og kommes i suppegryden.1,5 stk porrer rengøres og skæres i småtern og kommes i suppegryden.1 knoldselleri skæres ud i små tern og kommes i suppegryden.Kog de hele i ca. 30 minutter.Smag oksekødssuppe til med salt og peber. Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier: 2kcalKulhydrater: 0.5gProtein: 0.1gFedt: 0.01gMættet fedt: 0.003gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.003gNatrium: 118mgKalium: 12mgFiber: 0.1gSukker: 0.1gVitamin A: 348IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 14mgIron: 0.05mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar