Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hindbærsnitter
Sofus Madsen
Hindbærsnitter – Prøv denne fantastiske opskrift på nitter, med få ingredienser. De smager helt fantastiske. Få opskriften her på Madgryden.
5
fra
3
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
50
minutter
min
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
10
Stk
Kalorier
463
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Hindbærsnitter
200
gram
Smør
350
gram
Hvedemel
150
gram
Flormelis
1
spsk
Vaniljesukker
1
stk
Æg
2
dl
Hindbærmarmelade
Glasur
200
gram
Flormelis
2
spsk
Varmt vand
Sådan gør du
Dejen
Skær smørret i små stykker, og pisk det sammen med melet.
Tilsæt flormelis, vaniljesukker og æg, ælt det godt sammen.
Sæt det på køl i ca. 1 time.
Del Dejen
Del dejen ud i 2 portioner, og rul dem ud til 2 lige store firkanter.
Sæt dem på en plade med bagepapir.
Bag dem i ca. 20 minutter ved 175 grader.
De skal være gyldne.
Når kagerne er lidt afkølet, skæres de ud i 10 lige store firkanter.
Hindbærsnitter
Rør glasuren sammen.
Smør marmelade på 10 af kagerne, og glasur på de andre 10.
Læg dem sammen med glasuren opad.
Pynt dine hindbærsnitter evt. med krymmel.
Velbekom.
Ernæringsindhold
Kalorier:
463
kcal
Kulhydrater:
76
g
Protein:
4
g
Fedt:
17
g
Mættet fedt:
10
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
4
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
43
mg
Natrium:
137
mg
Kalium:
58
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
44
g
Vitamin A:
500
IU
Vitamin C:
2
mg
Calcium:
14
mg
Iron:
2
mg
Søgeord
hindbærsnitter
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse