Kom mel og sukker ned i en skål, og smuldre smørret ned i skålen. Ælt det hele sammen til en ensartet dej.Stil dejen til finskbrød ind i køleskabet i mindst 1 time.
Dejen rulles ud
Dejen deles i 3 lige store dele. Tril dem ud i ca. 1 cm. tykkelse, og tryk stængerne med let hånd.Lad være med at presse finskbrød for flade.
Finskbrødene pyntes
Pisk æggehvide sammen, og pensl finskbrød med dette.Drys perlesukker og finthakkede mandler henover stængerne.
finskbrødene klargøres og bages
Stængerne skæres ud i ca. 5 cm stykker, og lægger dine finskbrød over på en bageplade med bagepapir.Husk at holde lidt afstand fra hinanden, da de flyder en anelse ud.
Bag finskbrød i ca. 13 minutter ved 200 grader i almindelig ovn. Når finskbrød er gyldne, er de færdige.
Stil dem på en bagerist til afkøling.Velbekomme.
Tips til opskrift
Når dine finskbrød er kølet helt af på en bagerist, skal de opbevares i en lufttæt beholder.Her kan de bibeholde deres lækre sprødhed i minimum 1 månede.