Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
One pot pasta - lækker pastaret med pasta og oksekød på blot 20 minutter
Sofus Madsen
One pot pasta - Nem og lækker gryderet med hakket oksekød. Tilberedningstiden er på blot 20 minutter. Serveres med lidt parmesan.
4.67
fra
3
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
dansk
Antal
4
Personer
Kalorier
1752
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
300
gram
Hakket oksekød
125
gram
Chorizo pølse
2
stk
Rødløg i tern
2
stk
Fede hvidløg
1
stk
Squash
2
stk
Gulerødder
1
stk
Rød peber
50
gram
Revet parmesan
500
gram
Hakket tomat
2
spsk
tomatpure
1
liter
grøntsagsbouillon
1
dl
Piskefløde
2
tsk
Paprika
500
gram
Pasta
Salt
Peber
Revet parmesan til servering
Sådan gør du
Svits løg sammen med hvidløg i lidt olie.
Kom oksekødet i og brun dette godt.
Tilsæt chorizo pølsen, samt krydderierne.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Det er meget vigtigt at pastaen bliver helt dækket af væske.
Retten skal nu simre under låg til i ca 20 min. Smag på pastaen om den er som ønsket.
One pot pasta serveres med lidt revet parmesan oven på.
Velbekom
Ernæringsindhold
Kalorier:
1752
kcal
Kulhydrater:
150
g
Protein:
53
g
Fedt:
99
g
Mættet fedt:
17
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkelumættet fedt:
10
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
110
mg
Natrium:
43153
mg
Kalium:
824
mg
Fiber:
11
g
Sukker:
25
g
Vitamin A:
1753
IU
Vitamin C:
18
mg
Calcium:
218
mg
Iron:
4
mg
Søgeord
one pot pasta
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse