Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Æblecrumble
Sofus Madsen
Æblecrumble - meget nem opskrift på en fantastisk æblekage med æbler. Det tager ikke mere end 15 min at lave æbletærten, og 30 min i ovnen.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
6
personer
Kalorier
284
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
40
gram
Hasselnødder
60
gram
Mandler
90
gram
Havregryn (finvalsede)
90
gram
Hvedemel
60
gram
Brun farin
30
gram
Sukker
15
gram
Smør
5
stk
Æbler
1
spsk
Kanel
Sådan gør du
Æblecrumble dej
Hasselnødder og mandler hakkes groft.
Bland alle tørre ingredienser, og rør det godt sammen.
Skær det kolde smør ud i små tern, og bland det godt sammen med de tørre ingredienser.
Æblecrumble
Æblerne skrælles og skæres ud i små tern.
Hvis der ønskes mere bid i æblecrumblen, skæres æblet ud i grove tern eller både.
Læg æblerne i et smurt tærtefad (ca. 27 cm).
Drys æblerne med kanel.
Æblecrumble dejen drysses henover æblerne.
Bag æblecrumblen ved 200 grader i almindelig ovn i 30 minutter.
Serveres lun med Flødeskum eller cremefraiche.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
284
kcal
Kulhydrater:
39
g
Protein:
8
g
Fedt:
12
g
Mættet fedt:
2
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkelumættet fedt:
7
g
Transfedt:
0.1
g
Kolesterol:
5
mg
Natrium:
19
mg
Kalium:
151
mg
Fiber:
5
g
Sukker:
16
g
Vitamin A:
65
IU
Vitamin C:
0.5
mg
Calcium:
63
mg
Iron:
2
mg
Søgeord
æblecrumble, æblekage
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse