Fish and chips - Den bedste opskrift på denne engelske klassiker, komplet med hjemmelavede pomfritter og tatarsauce. Læs mere om opskriften her på Madgryden.dk
Kartoflerne renses og skæres ud i stænger på 1x1 cm.Stængerne koges i 10 minutter, de skal stadig være faste.Kom stængerne ned i koldt vand i ca. 2 timer, hvor du skifter hvert ½ time.Vandet sigtes fra og kartofler dubbes af på et tørt stykke viskestykke.
Hæld olie ned i en gryde, og lad det varme op til ca. 180 grader.Stængerne lægges ned i olien, og friter dem til de er sprøde og gyldenbrune.Pommes friter tages op, og lægges på noget fedtsugende papir.Drys lidt salt over pommes friterne og server dem.
Beignetdej
kom alle beignet ingredienser ned ned i en skål, og pisk det hele rigtig godt sammen.
Fish and chips
Torskefilet renses for ben, skylles og tørres grundigt.Torsken skæres ud i passende stykker , ca. 4-5 stykker.
Hæld olie ned i en gryde, og lad det varme op til ca. 180 grader.
Vend fisken i dejen, og kom dem forsigtig ned i olien, stykker steget til de er gyldne, og vend dem jævnligt rundt i olien.
Tatarsauce
Alle ingredienser kommes i en skål, og røres rundt.Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.Velbekomme.