Smuldre gær ned i en skål, og kom kærnemælk i.Rør rundt til gæren er opløst.
Tilsæt sukker, vaniljesukker, æg, honning og salt, blødt smør og rør det rigtig godt sammen.
Tilsæt hvedemel til den er smidigt, det er ikke sikkert at du skal bruge alt hvedemel.
Dejen sættes til hævning et lunt sted, indtil den er hævet til dobbelt størrelse.Regn med en hævetid på ca. 1 time.
Marcipanremonce
Riv marcipanen på et mandolinjern, og kom det i en skål.Kom de resterende ingredienser ned i skålen, og rør det godt sammen.
Kærnemælkshornene formes
Del dejen i 2 lige store portioner.Rul den ene portion ud til en stor cirkel, dejen skal have en højde på ca. 3mm.Cirklen skæres ud i 8 lige store trekanter.
Læg en klat remonce i den tykke ende af hvert stykke dej og rul dem løst sammen til horn − fra den brede ende mod spidsen
Dæk kærnemælkshornene med husholdningsfilm, og et viskestykke.Stil kærnemælkshornene til efterhævning i 45 minutter i stuetemperatur.
Hornene bages
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Pensl hornene med sammenpisket æg, og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 12 minutter. Til de er gyldne.
Kærnemælkshornene afkøles på en bagrist og nydes.Velbekomme.
Evt. glasur
Bland ingredienserne sammen, og pynt kærnemælkshornene.