Tænd ovnen på 180 grader varmluft.Pisk smør,sukker og vaniljesukker sammen til det bliver lyst og luftigt.Æggeblommer tilsættes en ad gangen.
Tilsæt sødmælk og pisk det godt sammen.Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, mens der piskes godt.Tilsæt bagepulver, og vend det ind i dejen.
kom dejen i en bradepande ca. 25x30 cm.Kagebunden bages nu i 15 minutter ved 180 grader varmluft.
Marengs
Mens kagen bager, laves marengs.Pisk æggehviderne stive, med en helt ren og tør piskeris.Tilsæt eddike og lidt sukker, og pisk det godt sammen.Tilsæt det sidste sukker lidt ad gang, mens du pisker det godt.Marengsen er færdig når det er tyk og stift.
Fyld
Smør forsigtig jordbærmarmelade eller andet marmelade efter eget valg, ud over den varme kage.Fordel maregns over kagen, og drys lidt sukker henover.
Sæt kagen i ovnen, og bag den videre i 15 minutter mere, til marengsen er gylden.Velbekomme.