Kyllingebrystrenses og skæres ud i grove tern.Kyllingeternene, paprika og groft salt kommes ned i en frysepose.Bland det rigtig godt sammen.
Tænd kogepladen på middelvarme.Kom 10 gram smør på en sauterpande, og smelt smørret.Kyllingeternene kommes på panden, og brun kyllingen af.Tag kyllingen op igen.
Svits løg, presset hvidløg, peperoni og bacon.Kyllingen tilsættes igen.
Tilsæt tomatpure, vand og bouillon, og rør det godt sammen.Det skal nu stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Jævning af paprikasauce
Bland cremefraiche og hvedemel sammen i en skål.Tilsæt forsigtig blandingen imens det røres godt sammen.
Det skal nu stå og simre videre i ca. 5minutter.Smag paprikasaucen til med paprika, salt og friskkværnet peber.Server kylling i paprikasauce sammen med kogte ris.Velbekomme.