Kylling i paprikasauce
Paprikagryde med kylling – Nem opskrift på kylling i paprikasauce
Paprikagryde med kylling er en fantastisk velsmagende ret, med en lækker mør og saftig kylling.
Saucen er cremet, med en fantastisk smag af paprika.
Den er med garanti en succes hos både store og små.
Server Kyllingen i paprika sammen med kogte ris, pasta eller kartoffelmos.
paprikagryden med kylling er til 4 personer.
Prøv vores lækre opskrift på Red thai curry – lækker wokret med kylling
Paprikagryde med kylling
Nem opskrift på kylling i paprikasauce
Ingredienser
Paprikagryde
- 450 gram Kyllingebryst
- 1 spsk Paprika
- 1 tsk Groft salt
- 1 stk Fede hvidløg
- 75 gram Pepperoni i tern
- 150 gram Bacon i tern
- 1 stk Løg
- 1 spsk tomatpure
- 1 stk hønsebouillon terning
- 5 dl koldt vand
Jævning af paprikasauce
- 250 ml Creme fraiche
- 1 spsk Hvedemel
Sådan gør du
Paprikagryde med kylling
- Kyllingebrystrenses og skæres ud i grove tern.Kyllingeternene, paprika og groft salt kommes ned i en frysepose.Bland det rigtig godt sammen.Tænd kogepladen på middelvarme.Kom 10 gram smør på en sauterpande, og smelt smørret.Kyllingeternene kommes på panden, og brun kyllingen af.Tag kyllingen op igen.Svits løg, presset hvidløg, peperoni og bacon.Kyllingen tilsættes igen.Tilsæt tomatpure, vand og bouillon, og rør det godt sammen.Det skal nu stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Jævning af paprikasauce
- Bland cremefraiche og hvedemel sammen i en skål.Tilsæt forsigtig blandingen imens det røres godt sammen.Det skal nu stå og simre videre i ca. 5minutter.Smag paprikasaucen til med paprika, salt og friskkværnet peber.Server paprikagryden med kylling sammen med kogte ris.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 505kcalKulhydrater: 14gProtein: 41gFedt: 31gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.3gKolesterol: 90mgNatrium: 1318mgKalium: 527mgFiber: 4gSukker: 2gVitamin A: 45IUVitamin C: 3mgCalcium: 52mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Tilbehør til kylling i paprikasauce
Server denne lækre paprikagryde med kylling, sammen med Kartoffelmos, pasta eller ris.
Kan paprikagryden med kylling fryses ned ?
Ja du kan roligt fryse resterne ned fra denne ret 🙂