• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Kylling i paprikasauce

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Kylling i paprikasauce
paprikasauce med kylling
Nem opskrift på paprika kylling

Paprikagryde med kylling – Nem opskrift på kylling i paprikasauce

Paprikagryde med kylling er en fantastisk velsmagende ret, med en lækker mør og saftig kylling.
Saucen er cremet, med en fantastisk smag af paprika.
Den er med garanti en succes hos både store og små.
Server Kyllingen i paprika sammen med kogte ris, pasta eller kartoffelmos.
paprikagryden med kylling er til 4 personer.

Prøv vores lækre opskrift på Red thai curry – lækker wokret med kylling

paprikasauce med kylling

Paprikagryde med kylling

Sofus Madsen
Nem opskrift på kylling i paprikasauce
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 35 min
0 min
Samlet tid 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 505 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Paprikagryde

  • 450 gram Kyllingebryst
  • 1 spsk Paprika
  • 1 tsk Groft salt
  • 1 stk Fede hvidløg
  • 75 gram Pepperoni i tern
  • 150 gram Bacon i tern
  • 1 stk Løg
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 stk hønsebouillon terning
  • 5 dl koldt vand

Jævning af paprikasauce

  • 250 ml Creme fraiche
  • 1 spsk Hvedemel

Sådan gør du
 

Paprikagryde med kylling

  • Kyllingebrystrenses og skæres ud i grove tern.
    Kyllingeternene, paprika og groft salt kommes ned i en frysepose.
    Bland det rigtig godt sammen.
    Tænd kogepladen på middelvarme.
    Kom 10 gram smør på en sauterpande, og smelt smørret.
    Kyllingeternene kommes på panden, og brun kyllingen af.
    Tag kyllingen op igen.
    Svits løg, presset hvidløg, peperoni og bacon.
    Kyllingen tilsættes igen.
    Tilsæt tomatpure, vand og bouillon, og rør det godt sammen.
    Det skal nu stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter.

Jævning af paprikasauce

  • Bland cremefraiche og hvedemel sammen i en skål.
    Tilsæt forsigtig blandingen imens det røres godt sammen.
    Det  skal nu stå og simre videre i ca. 5minutter.
    Smag paprikasaucen til med paprika, salt og friskkværnet peber.
    Server paprikagryden med kylling sammen med kogte ris.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 505kcal (25%)Kulhydrater: 14g (5%)Protein: 41g (82%)Fedt: 31g (48%)Mættet fedt: 12g (75%)Flerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.3gKolesterol: 90mg (30%)Natrium: 1318mg (57%)Kalium: 527mg (15%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 2g (2%)Vitamin A: 45IU (1%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 52mg (5%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord kylling i paprikasauce, Paprikagryde, paprikagryde med kylling, paprikasauce
  • Mørbradgryde med bacon og pølser
  • Wok med oksekød og nudler
  • Karrysovs
  • Kyllingenuggets med panko
  • Wok med svinekød og grøntsager

Tilbehør til kylling i paprikasauce

Server denne lækre paprikagryde med kylling, sammen med Kartoffelmos, pasta eller ris.

Kan paprikagryden med kylling fryses ned ?

Ja du kan roligt fryse resterne ned fra denne ret 🙂

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: paprikagryde, paprikasauce, paprikasauce med kylling, paprikasauce opskrift, paprikasovs

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Stegt flæsk med persillesovs i ovn – Danmarks nationalret
Next Post: Marengskys – sådan laver du de lækreste kyskager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk