Kom karry ned i en kasserolle, og brænd det af ved middelvarme i 30 sekunder. Dette gør at smagen af karry rigtig kommer frem i din karrysauce.
Tilsæt smør og rør det godt rundt, tilsæt hvedemel og skru ned på lidt over middelvarme. Pisk det rigtig godt sammen.
Tilsæt mælk, og rør det godt sammen.
Nu skal din karrysauce koges stille og roligt op. Når karrysovsen koger smages karrysovsen til med salt.
Skulle din karrysovs være blevet for tyk, tilsæt blot lidt mere mælk til konsistensen er som ønsket.Velbekomme.
Tips til opskrift
Styrke på karrysauce
En karrysauce eller karrysovs kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den milde eller til den stærke smag?Karry fås også i mange forskellige styrker, så det er vigtigt at du ikke kommer til at gøre din karrysovs for stærk.Så prøv dig forsigtigt frem, når du laver maden og smag godt på det.