Mælk hældes ned i en stor skål. Smelt smørret og kom det ned i mælken.Gær kommes ned i skålen, rør gæren helt ud i mælken.Kom æg, sukker og salt ned i skålen, og rør det hele sammen.Tilsæt melet lidt efter lidt, imens du ælter dejen.Dejen skal være æltes grundigt.Kom chokolade i dejen og ælt det godt sammen.Dejen sættes til hævning i ca. ½ time, med et viskestykke over.
Chokoladebollerne formes
Hæld dejen ud på bordet, og form bollerne.Placer dem i en bradepande, hvor de kan stå tæt sammen.Kom et viskestykke over bollerne, og stil dem til hævning i ca. 1 time.
Chokoladeboller
Pensl bollerne med æg.Chokoladebollerne bages ved 200 grader i ca. 15 minutter på midterste rille.Hold øje med dine hjemmebagte chokoladeboller, de er færdige når de er gyldne.Velbekomme.