Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Koldskål - Opskrift med tykmælk
Sofus Madsen
Koldskål - Her får du min bedste opskrift, på en god klassisk kærnemælkskoldskål med tykmælk og æg. Få opskriften her på madgryden.dk
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
2
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Ret
Dessert
Køkken
dansk
Antal
3
liter koldskål
Kalorier
3048
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Koldskål
6
stk
Pasteuriseret æggeblommer
50
gram
Sukker
1
tsk
Vaniljepulver
2
liter
Tykmælk
1
liter
Kærnemælk
citronsaft
Sådan gør du
Koldskål
æggeblommer, sukker og vaniljepulver piskes til en æggesnaps.
Tykmælk og kærnemælk kommes i, og piskes grundigt.
Smag til med citronsaft.
Sæt koldskål på køl i mindst 1 time.
Serveres sammen med kammerjunkere.
Ernæringsindhold
Kalorier:
3048
kcal
Kulhydrater:
502
g
Protein:
79
g
Fedt:
87
g
Mættet fedt:
54
g
Flerumættet fedt:
4
g
Enkelumættet fedt:
24
g
Kolesterol:
352
mg
Natrium:
1451
mg
Kalium:
3658
mg
Sukker:
502
g
Vitamin A:
2889
IU
Vitamin C:
22
mg
Calcium:
2840
mg
Iron:
2
mg
Søgeord
koldskål, koldskål børnevenlig
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse