Pølsehorn - Den bedste opskrift - perfekt til madpakken
Sofus Madsen
Pølsehorn er lækre både til madpakken, og til lækkerbisken til frokostbordet. De er nemme at lave, og det er noget hele familien kan være sammen om at lave.
Smelt smør i en gryde ved mellem varme.Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).Ælt det hele godt sammen.Stil dejen til hævning i ca. 1 time
Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.Læg 1 stk pølse på, og kom tomatketchup ovenpå. Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. tomatketchup)Sættes på en bradepande med bagepapir
Pensle dem med 1 æg, og pynt dem med sesamfrø.Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.