Tjek, at sværene er ridset helt igennem fedtlaget ned til kødet, rids evt. efter med en skarp kniv – pas på med ikke at skære ned i selve kødet.1 spsk groft salt gnides godt ned imellem sværene.Når du har gnedet det rigtig godt ned imellem sværene, drysser du en spsk groft salt hen over og ned flæskestegen.Kom laurbærbladene ned imellem sværene.Kom flæskestegen ned i et fad, og kom 5 dl vand ned ved.Sæt flæskesteg ind i ovnen på midterste rille, i ca. 3 timer.Efter 3 timer i ovnen og stegen har en centrumtemperatur på 65 grader, sættes ovnen på grill indtil sværene er som ønsket.
Flæskestegssovs
Tænd kogepladen på middel og stil en gryde over.Skyen fra stegen kommes igennem en si og ned i gryden.Drys mel henover skyen og lad det stå lidt.Når melet er faldet ned røres det jævnligt rundt.Hvis konsistensen er for tyk, Skal du supplere lidt med mælk.Når sovsen har nået den passende konsistens, kommes madkulør i.Det hele røres nu godt rundt, og kommes i kog.Nu skal du blot smage din flæskestegssovs til med salt og peber.Velbekomme.