Klargør svinekæberne. Sener skæres af ( de sølvfarvede)Kom 50 gram smør ned i en sauterpande, og tænd kogepladen på høj varme. Når smørret er smeltet, brunes svinekæberne af på begge sider.
Krydre dem med salt og friskkværnet peber, og tag dem efterfølgende op.
Kom bacon, gulerødder, porrer, løg, fede hvidløg steg det på panden i et par minutter.
Tilsæt mørk øl, timian, rosmarin, laurbærblade, vand og oksebouillonterninger, og læg log på. skru ned på lav varme, og lad det hele simre i ca. 3 timer.
Kog pastaen som anvist på emballagen
Kom lidt olie i panden, og brun champignon af ved middelvarme.Giv dem ca. 1 minut på hvert side.
Kom 20 gram smør på panden, og steg dem videre i ca. 2 minutter.Vend dem med jævnmellemrum.
Drys lidt salt og friskkværnet peber over dem.Tag dem over på en tallerken uden fedtstof.
Svinekæberne tages op, og hæld det resterende igennem en si ned i en skål.Kom væsken derfra, over på panden igen.
Riv svinekæberne i passende stykker, og kom det på panden sammen med væsken.
Kom majsstivelse i et glas, og rør det ud sammen med lidt vand så det bliver opløst.Kom lidt af blandingen i panden, og rør forsigtig rundt. Tilsæt majsstivelse til du har den ønskede konsistens.Smag til med salt og friskkværnet peber
Kom de kogte pasta på panden, og rør det forsigtig sammen med svinekæberne og sovsen.
Server Braiserede svinekæber sammen med revet parmesan, og de pandestegte champignon.Velbekomme.