Tænd ovnen på 180 grader i almindelig ovn.Skyl broccolien godt.
Skær buketterne fra, og kom dem i en gryde.Kom vand ned til, så det lige dækker buketterne.drys 0,5 tsk salt henover.Kog buketterne i 5 minutter.
Kom 2 dl af det kogende vand over i en skål, og rør 0,5 stk grøntsagsbouillonterning og rør det ud i skålen.
Smelt smør i en gryde, og pisk hvedemel ud i gryden.Tilsæt mælk og vand med bouillonterning, og pisk det godt ud.Lad det nu stå og småsimre i 5 minutter.
Steg bacon i tern let på en pande.Når bacon er stegt, kommes det over i gryden.
Tilsæt æggene et efter et, og rør det godt ud.Vend forsigtigt buketterne fra broccolien sammen med æggemassen.
Smør det ildfaste fad med smør, og drys lidt rasp henover.Kom æggemassen ned i det ildfast fad, og drys lidt rasp henover.
Bag broccoligratin med bacon i ca. 25 minutter ved 180 grader.Velbekomme.
Tips til opskrift
Server din Broccoligratin med bacon sammen med lækre forårsruller.