Smuldre chokoladekage og wiennerbrød ned i en foodprocessor, og kør lidt med foodprocessoren.
Kom marmelade (vi brugte jordbærmarmelade, men du kan du bruge den marmelade du har hjemme) , kakaopulver, revet marcipan og romessens ned til kagen og kør foodprocessoren til det hele er rigtig godt blandet sammen.
Smag til med romessens, til du har den ønskede smag til din træstamme.Del massen i 2, og rul den ud til 2 pølser. Kom de 2 pølser over på et skærebræt, og sæt dem på køl i ca. 1 time.
Smørcreme til træstammer
Pisk smørret luftigt i en skål.tilsæt forsigtigt fllormelis og vaniljesukker lidt af gange, mens der piskes.Smørcremen er klar, når den er glat.
Overtræk til træstammer
Drys flormelis ud på bordet.Rul marcipanen ud til en stor firkant, Så det passer til længden på de 2 pølser.Smelt chokoladen over et vandbad.
Træstammerne færdiggøres
Fordel smørcremen udover de 2 pølser.Kom forsigtig marcipan omkring træstammerne.Skær træstammerne ud i passende størrelser.
Dyb enderne i det smeltede chokolade, og læg dem over på et stykke bagepapir.Træstammerne lægges i et lufttæt beholder i køleskabet.Velbekomme.