Tænd ovnen på 170 grader.Kom alle de tørre ingredienser i en skål, og pisk det godt sammen. kom æg, smør og vand i skålen, pisk det hele godt sammen til det er ensartet uden klumper.
Beklæd en bradepande på 23x33 cm med et stykke vådt bagepapir.Kom dejen ned på bagepapiret.
Når ovnen er varmet op, kommes bradepanden in i ovnen.Bag alletiders mumse chokoladekage i ca. 35 minutter på næst nederste rille.
Vær venligst obs på at kagen ikke må bages for meget, da den meget gerne må være lidt fugtig i midten.Chokoladekagen skal nu køles helt af.
Glasur til mumse chokoladekage
Kom sødmælk i en lille kasserolle, og tænd kogepladen varm mælken op.Det skal ikke koge, blot lige fingervarm.
Kom mælken over i en passende skål, kom de resterende ingredienser i skålen. Rør glasuret ud så den er tyk, og kan smøres ud på alletiders mumse chokoladekage.Velbekomme
Tips til opskrift
Gruden til at chokoladekagen ikke er helt bagt færdig, kan være fordi at du har brugt en mindre form.Hvis du bruger en mindre form end den jeg har brugt, vil din kage automatisk også blive større/højere. Derfor vil den så også kræve at den skal bages lidt længere.Denne alletiders mumse chokoladekage opskrift , skal være lidt klæg i midten.