Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
kyllingefrikadeller
Sofus Madsen
Kyllingefrikadeller - Nem opskrift på lækre pandestegte frikadeller med kylling. Denne opskrift er både til pande og i ovn. Læs mere her.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
dansk
Antal
14
stk
Kalorier
63
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Kyllingefrikadeller
500
gram
Hakket kylling
0,5
stk
Squash revet
0,5
dl
Piskefløde (38%) eller madlavningsfløde
1
stk
Æg
Salt
Friskkværnet peber
Til stegning af kyllingefrikadeller
Smør
Sådan gør du
Kyllingefrikadeller
Alle ingredienser kommes i en passende skål.
Rør farsen sammen, og stil den til hvile i 20 minutter.
Stegning af kyllingefrikadeller
Kom smør på en pande, og smelt smørret.
Form frikadellerne og steg dem på begge sider.
Kyllingefrikadeller skal være lækre gyldenbrune, og helt gennemstegte.
Velbekomme.
Tips til opskrift
Kyllingefrikadeller kan holde sig på køl i op til 3 dage. skal de holde sig længere, kan du fryse dem ned i passende portioner.
Ernæringsindhold
Kalorier:
63
kcal
Kulhydrater:
0.1
g
Protein:
6
g
Fedt:
4
g
Mættet fedt:
2
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
2
g
Transfedt:
0.02
g
Kolesterol:
35
mg
Natrium:
22
mg
Kalium:
190
mg
Sukker:
0.1
g
Vitamin A:
53
IU
Vitamin C:
0.03
mg
Calcium:
5
mg
Iron:
0.3
mg
Søgeord
kyllingefrikadeller
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse