Skyl fasanerne grundigt, og tør dem med køkkkenrulle.Krydre hvert enkelt fasan med salt og friskkværnet peber.
Hak persille fint, og kom det i fasanerne sammen med 100 gram bacon i hver.Luk til med en kødnål.
Kom 50 gram smør i en gryde, og brun fasanerne af på alle sider enkeltvis.Når fasanerne er brunet af kommes de begge ned i gryden.
Groft hakket løg, timian, rødvin, piskefløde og en 1 liter hønsebouillon kommes ned til fasanerne.Lad nu de grydestegte fasaner småsimre i ca. 1 time.Det er meget vigtigt at de steges helt møre, så test efter 1 time med en gaffel om de er nok.
Gem endelig væden fra fasanerne, den skal du bruge til din vildtsovs.Velbekomme.
Tips til opskrift
Tilbehør til stegt fasan
Som tilbehør til din stegt fasan, kan man få kogte kartofler og en lækker hjemmelavet vildtsovs. Derudover kan man få syltede rødbeder