Kom olie på panden, og varm det op og steg skalotteløg og hvidløg i et par minutter. Kom derefter oksekødet i, og brun dette af under fast omrøring.Tilsæt de resterende ingredienser.
Vend det hele jævnligt rundt, så du er sikker på at det ikke brænder på.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Stil nu fyldet til forårsruller til afkøling i ca. 20 minutter.Det kan skal være lillefingervarm, inden du arbejder videre med det.
Formning af forårsruller
Skær hvert plade filodej ud i 2 lige store dele. Den filodej jeg bruger, har jeg købt ved Løvbjerg. i en rulle filodej er der 7 plader, når de er skåret ud i 2 store dele, har jeg ialt 14 plader til at lave forårsruller med.
Fordel ca. 2 spsk. fyld på midten af dejen.
Fold kanterne ind mod fyldet, og rul dejen tæt omkring fyldet. Pensl enderne med æggehvide, dette gør at dine forårsruller ikke åbner sig under stegningen.
Stegning af forårsruller
Kom ca. 3 dl fritureolie ned i en sauterpande, og varm olien op. Steg de lækre forårsruller de er flotte gyldne, men pas på at du ikke kommer til at stege dem for meget. Server straks forårsruller.Velbekomme.