Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet medister
Sofus Madsen
Hjemmelavet medister - En lækker opskrift på en fantastisk medisterpølse. Hjemmeslagterens hemmelige opskrift på medisterpølse. Madgryden.dk
5
fra
8
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret
Hovedret
Køkken
dansk
Antal
1100
gram
Kalorier
2
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Hjemmelavet medister
1000
gram
Hakket svinenakke
100
gram
Fersk spæk
1
stk
Fint hakket løg
20
gram
Salt
0,5
tsk
Hvid peber
1
tsk
allehånde
1
tsk
revet muskatnød
0,5
tsk
Kardemomme
1
dl
Vand
Sådan gør du
Hjemmelavet medister
Alle ingredienserne kommes i en skål, og æltes rigtig godt sammen.
Når farsen er æltet godt sammen, er du klar til at stoppe den i svinetarmen.
Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier:
2
kcal
Kulhydrater:
0.002
g
Protein:
0.2
g
Fedt:
0.1
g
Mættet fedt:
0.04
g
Flerumættet fedt:
0.01
g
Enkelumættet fedt:
0.05
g
Kolesterol:
1
mg
Natrium:
8
mg
Kalium:
3
mg
Fiber:
0.001
g
Vitamin A:
0.1
IU
Vitamin C:
0.001
mg
Calcium:
0.1
mg
Iron:
0.01
mg
Søgeord
hjemmelavet medister, medisterpølse
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse