2stilkeStilke bladselleri ( rives på mandolinjern)
140gramTomatpure
1dlMælk
1dlOksebouillon
1stkLaurbærblade
Salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Spaghetti bolognese
Kom olivenolie ned i en gryde, svits løg og hvidløg.Oksekød tilsættes, og kødet brunes af.
Squash, gulerødder og bladselleri tilsættes, steg det hele videre i ca. 3 minutter.Tilsæt tomatpure, mælk, oksebouillon og laurbærblade, og rør det hele godt sammen.
Kog det hele op i ca. 2 minutter, og skru ned på lav varme.Nu skal spaghetti bolognese stå og simre i 2 timer, gerne længere.Smag til med salt og friskkværnet peber.Velbekomme.
Tips til opskrift
Spaghetti bolognese egner sig til fryseren, du kan sagtens gange opskriften op. Så har du også nemt mad til de travle dage.