Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.Kom æg, brunfarin, sukker og vaniljesukker i en skål, pisk det hele sammen til det bliver luftig.
Kom smør ned i skålen, og pisk det godt sammen.Kom stødt kanel, stødt kardemomme, hvedemel og pisk det sammen til det bliver ensartet uden klumper.
Kom revet squash, salt og bagepulver i skålen, og vend det hele rigtig godt sammen.Gør et stykke bagepapir vådt og vrid det, kom bagepapiret ned i en springform på 22 cm.
Kom dejen til din squashkage ned i springformen.Bag squashkage i forvarmet almindelig ovn ved 175 grader i ca. 45 minutter:Kagen er færdig når den er gennembagt.
Brug evt. en strikkepind eller en kødnål for at se om kagen er færdig, hvis dejen slipper er kagen gennembagt.Squashkagen stilles til afkøling.
Topping
Kom alle ingredienser i en skål, og rør det rigtig godt sammen.Når kagen er helt afkølet, kommes topping på squashkagen.Pynt evt. med lidt hakket valnøddekerner.velbekomme
Tips til opskrift
Det er meget vigtigt at kagen er helt afkølet, inden du kommer ostecreme på din squashkage.