Kom alle ingredienserne ned i en skål.Rør det hele rigtig godt sammen - det skal røres til det bliver lidt sejt.Brug meget gerne en køkkenmaskine til opgaven.Sæt farsen til kødboller til hvile i ca. 1 time.
Sæt en gryde i kog - når vandet koger sætter du temperaturen ned til middel.Form kødbollerne med en spiseske som er dyppet i vandet, og kom dem i gryden med varmt vand.Når kødboller stiger op til overfladen er de færdige.
Prøv at skær en af kødbollerne igennem for at se om de er helt færdige, de skal have ca. 5 minutter alt efter størrelsen.Tag dem op og placere dem på en tallerken.kødbollerne er nu klar til brug.Velbekom.
Tips til opskrift
De hjemmelavede kødboller kan holde sig i 3 dage på køl. Hvis du ønsker at opbevare dem i længere tid, kan man sagtens fryse dem. I en fryser kan de holde sig i ca. 3 mdr.