Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Roulade opskrift
Sofus Madsen
Opskrift, på en utrolig nem roulade med den marmelade som du bedst kan lide. Fra du starter til du er færdig, tager det ikke mere end 13 minutter at lave denne opskrift.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
4
minutter
min
Tilb. tid
9
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
13
minutter
min
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
6
personer
Kalorier
225
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Roulade
3
stk
Æg
125
gram
Sukker
50
gram
Hvedemel
75
gram
Kartoffelmel
1
tsk
Bagepulver
Fyld til roulade
1,5
dl
Marmelade
Sådan gør du
Pisk æggene til dejen godt sammen, tilsæt sukker og pisk det sammen til det er skummende og luftig.
Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver, vend det i dejen med en grydeske.
Beklæd en plade med bagepapir, og smør dejen ud på papiret i et jævnt lag.
Rouladen bages i ca. 9 minutter ved 200 grader.Vend den straks ud på et stykke bagepapir med sukker.
Påfør jordbærmarmeladen jævnt udover hele rouladen – og rul den sammen.
Det er vigtigt at dette gøres inden rouladen bliver kold.
Velbekom.
Tips til opskrift
Denne roulade kan sagtens fryses. Tages op ca. 4 timer før servering.
Ernæringsindhold
Kalorier:
225
kcal
Kulhydrater:
55
g
Protein:
2
g
Fedt:
0.3
g
Mættet fedt:
0.04
g
Flerumættet fedt:
0.1
g
Enkelumættet fedt:
0.04
g
Kolesterol:
2
mg
Natrium:
62
mg
Kalium:
154
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
33
g
Vitamin A:
3
IU
Vitamin C:
3
mg
Calcium:
15
mg
Iron:
1
mg
Søgeord
roulade, roulader
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse