Smelt smør i en kasserolle, og stil det afkøling. Det skal vi bruge senere.
Kom sukker, vaniljesukker, salt og æg i en passende skål - og pisk det godt sammen til det er en luftig masse. Tilsæt mælk lidt efter lidt. Brug gerne en køkkenmaskine eller håndmixer.
Tilsæt det smeltede smør lidt efter lidt, mens det hele piskes godt sammen.Tilsæt kakaopulver og pisk det rigtig godt sammen.
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og pisk det godt sammen.Vend til sidst bagepulver i dejen.Beklæd en springform på ca. 24 cm med et styk vådt bagepapir, og kom dejen deri.
Bag den du ved nok ved 180 grader i almindelig ovn i ca. 25 minutter.
Kontroller om kagen er gennembagt med en kødnål, hænger der dej på kødnålen, bages kagen lidt videre. hænger intet af dejen på kødnålen er den færdigbagt.Kagen skal nu køle lidt af inden glasuret kommer ovenpå kagen.
Glasur til Den du ved nok
Smelt smør i en kasserolle, og tilsæt de øvrige ingredienser.Når massen er ensartet, fordeles toppingen forsigtigt henover den du ved nok.Velbekomme.
Tips til opskrift
Denne chokolade drømmekage skal opbevares på køl i en lufttæt beholder, her vil den kunne holde sig i ca. 3 dage.