Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Øllebrød
Sofus Madsen
Øllebrød – her får du den bedste opskrift. Læs den komplette guide og historie omkring. Få opskriften lige her på Madgryden.dk .
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
timer
t
Tilb. tid
30
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Ret
Dessert, Morgenmad
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Kalorier
376
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Øllebrød
250
gram
Rugbrød uden skorpe og kerner
1
dl
Vand
2
stk
Hvidtøl (33 cl)
0,5
tsk
Salt
1,5
spsk
Brun farin
Topping
2,5
dl
Piskefløde
Sådan gør du
Øllebrød
Skær brødet i terninger og tilsæt de resterende ingredienser i en gryde.
Sæt gryden i kog, og lad det simre i 20 minutter.
Blend din øllebrød sammen, til det har en passende konsistens.
Tilsæt evt. vand hvis grøden er for tyk.
Retten skal nu simre i ca. 10 minutter ved svag varme.
Smag øllebrød til.
Topping
Pisk fløden til skum, og server det sammen med øllebrød.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
376
kcal
Kulhydrater:
32
g
Protein:
7
g
Fedt:
25
g
Mættet fedt:
15
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
7
g
Kolesterol:
71
mg
Natrium:
444
mg
Kalium:
164
mg
Fiber:
4
g
Sukker:
5
g
Vitamin A:
923
IU
Vitamin C:
1
mg
Calcium:
88
mg
Iron:
2
mg
Søgeord
øllebrød
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse