Ketchup, æbleeddike og sojasauce røres sammen i en skål. Kom de ørige ingredienser i skålen, og rør det hele rigtig godt sammen.
Svinemørbrad på grill
Skær svinemørbrad fri for sener, men lad endelig fedtet blive på mørbraden. Fedtet tilføjer nemlig smag til din mørbrad når det steges.
Tænd grillen og varm den op til ca. 200 grader.Pensl evt. risten med lidt olie, så slipper kødet nemmere risten.
Pensl svinemørbrad på den ene side med den hjemmelavede barbecue marinade, og kom den på grillen med marinaden ned mod risten.
Pensl den side af mørbrad der ligger opad med den hjemmelavede barbecue marinade. Grill nu svinemørbrad i ca. 10 minutter ved indirekte varme.
Når den har grillet i 10 minutter ved indirekte varme, vendes mørbrad rundt og grilles yderligere 10 minutter. Når svinemørbrad på grill har en kernetemperatur på 65 grader er den færdig.
Når svinemørbrad på grill er færdig, skal den hvile i 10 minutter.Velbekomme.