Kartofler skrælles og vaskes.Snit kartoflerne snittes i tynde skiver, eller brug et mandolin.Jeg skar kartoflerne i skiver på et mandolin i 2.5 mm tykkelse.
Gulerødder skrælles og renses.Skær gulerødderne ud i helt tynde skiver. Til dette brugte jeg igen mit mandolinjern. jeg skar også dem i 2.5 mm tykkelse.
Porre rengøres.Skær porre ud ii helt tynde skiver. Til dette brugte jeg igen mit mandolinjern, hvor jeg skar min porre ud i 2.5 mm tykkelse.
Porre kartoffelbund
kom kartofler, porre og gulerødder ned i fad, og kom enten piskefløde eller madlavningsfløde henover kartoflerne, sammen med 1 dl sødmælk.Drys salt og friskkværnet peber henover fadet med porre kartoffelbund.
Baconruller
kom alle ingredienser ned i en skål undtagen bacon i skiver.Rør det hele rigtig godt sammen.
Del farsen op i 12 portioner.
form farsen til et aflangt farsbrød. og kom bacon rundt farsrullerne. Jeg kom ikke bacon i bunden.
Når baconrullerne er færdig, kommes de ovenpå porre kartoffelbund.
Baconruller i fad
Når du er færdig med at lave farsrullerne, sættes den i ovnen.forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 1 time.Server baconruller i fad straks.Velbekomme.