Tarteletter med høns i asparges er en klassisk ret, der kan serveres som forret, til frokost eller til aftensmad. Denne opskrift er både nem at lave og yderst velsmagende
Hønen renses, og skylles grundigt under koldt vand.
Kom kyllingen ned i en passende gryde, og kom de øvrige ingredienser til kogning af høne ned i gryden. Kog hønen i ca. 40 minutter.
Når hønen er kogt, skal den køle lidt af.Det er vigtigt at du gemmer vandet fra hønen, da du skal bruge noget af det til sovsen senere. Kom vandet ned i en skål, igennem en sigte.
Brug en gaffel og pluk kødet af hønen.
Sovs til høns i asparges
Kom smør ned i en gryde og smelt det.Tilsæt hvedemel, og pisk det grundigt sammen. Tilsæt 3 dl vand fra hønen, og 1 dl sødmælk, og pisk det rigtig godt sammen. Tilsæt væsken fra 1 ds. asparges. Rør det hele godt sammen, og kog saucen i ca. 3 minutter.
Tilsæt de 2 ds aspargessnitter og kødet fra kyllingen. Det hele skal nu simre ved svagt varme i ca. 10 minutter. smag til med salt og friskkværnet peber.
Tarteletter med høns i asparges
Tænd ovnen på 200 grader.Når ovnen er varm, lunes tarteletterne i 5 minutter.
Tarteletter med høns i asparges anrettes på et fad.Velbekomme.