Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Forloren hare
Sofus Madsen
Forloren hare med bacon – Som bedstemor lavede den. Sovsen bliver lavet på ribsgele og fløde. Du finder opskriften lige her på Madgryden.dk.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
15
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
15
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
dansk
Antal
6
Personer
Kalorier
750
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Forloren hare
500
gram
Hakket svinekød
500
gram
Hakket oksekød
300
gram
Bacon i skiver
2
dl
Rasp
4
stk
Æg
2
stk
Fint hakket løg
1
tsk
Ribsgele
Salt
Peber
Bouillon vand
2
stk
Grøntsagsbouillonterning
1
liter
Vand
1
dl
Piskefløde
Vildtsovs
Meljævning
1
spsk
Ribsgele
Salt
Peber
Madkulør
Sådan gør du
Forloren hare
Kom svinekød, oksekød, rasp, æg, ribsgele og løg i en skål, og rør det godt rundt.
Form det til et farsbrød, i et lille ovnfast fad.
Del baconskiverne på midten, Læg dem tæt på farsbrødet.
Brun det ved 250 Grader i 15 minutter, midt i ovnen.
Bouillon vand
Bland bouillon, Vand, fløde godt sammen i en skål.
Kom blandingen ned omkring farsbrødet og bag det videre på 180 grader i ca. 1 time.
vildtsovs
Hæld bouillon vandet fra farsbrødet igennem en si, tilsæt ribsgele og bring det i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen og rør meljævner i.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min.
Tilsæt kulør og smag til med salt og peber.
Velbekom
Ernæringsindhold
Kalorier:
750
kcal
Kulhydrater:
5
g
Protein:
34
g
Fedt:
65
g
Mættet fedt:
24
g
Flerumættet fedt:
7
g
Enkelumættet fedt:
27
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
173
mg
Natrium:
988
mg
Kalium:
599
mg
Fiber:
2
g
Sukker:
2
g
Vitamin A:
341
IU
Vitamin C:
10
mg
Calcium:
50
mg
Iron:
3
mg
Søgeord
forloren hare, forloren hare med bacon
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse