Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
cowboytoast
Sofus Madsen
Cowboytoast - helt klassisk opskrift på denne nemme og lækre cowboy toast. Den består af en hakkebøf, bløde løg og toastbrød.
5
fra
3
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
7
minutter
min
Tilb. tid
23
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
aftensmad
Køkken
dansk
Antal
1
Stk
Kalorier
200
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Løg
0,5
stk
Løg
10
gram
Smør
0,5
dl
Tomatketchup
Bøf
100
gram
Oksekød
0,5
tsk
Paprika
Salt
Friskkværnet peber
10
gram
Smør
cowboytoast
2
Skiver
Toastbrød
Sådan gør du
Løg
Løgene pilles og halveres, og skæres i helt tynde skiver.
Varm panden op til middelvarme, og kom de 10 gram smør på.
Lad løgene simre ved lav varme, indtil de er gennemsigtige og bløde.
Tilsæt ketchup til dem, og omrør grundigt.
Fjern løgene fra panden.
Bøffer
Kom alle ingredienserne ned i skålen.
Varm panden op til lidt over middelvarme, og kom 10 gram smør på.
Form bøffen, den skal være ca 0,5 cm højt.
Steg bøffen i ca 2 minutter på hver side.
Cowboytoast
Tænd toasteren.
De 2 stykker toast smøres tyndt med smør på den ene siden.
Kom det ene stykke toast med smør, mod toasterens varmeplade.
Kom bøffen på toastbrødet, og derefter løg blandingen.
Kom det andet stykke toastbrød med smør opad, og luk toasteren.
Cowboytoasten er færdig når brødsiden er sprød og gylden.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
200
kcal
Kulhydrater:
15
g
Protein:
1
g
Fedt:
16
g
Mættet fedt:
10
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
4
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
43
mg
Natrium:
594
mg
Kalium:
150
mg
Fiber:
0.2
g
Sukker:
11
g
Vitamin A:
772
IU
Vitamin C:
3
mg
Calcium:
15
mg
Iron:
0.2
mg
Søgeord
cowboy toast, cowboytoast
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse