Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt
Sofus Madsen
Rosenkål kogetid – Nem guide til hvordan du nemt tilbereder dine kogte rosenkål, så de altid bliver perfekte. kogetid er kun 7 minutter.
5
fra
3
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
7
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
7
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
4
Personer
Kalorier
45
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Rosenkål opskrift
400
gram
Rosenkål
1
tsk
Smør
Groft salt
Sådan gør du
Rosenkål kogetid
Pil de grimme blade af, og skyl rosenkålene grundigt.
Skær stilken af og læg dem i kogende vand, og kog dem i 7 minutter uden låg.
Læg dem i en skål, og kom smør henover.
Drys rosenkålene med groft salt.
Velbekomme
Tips til opskrift
Når du koger dine rosenkål, er det vigtigt at du ikke kommer til at overkoge dem.
Der må gerne være lidt bid i dem.
Ernæringsindhold
Kalorier:
45
kcal
Kulhydrater:
9
g
Protein:
3
g
Fedt:
1
g
Mættet fedt:
0.2
g
Flerumættet fedt:
0.2
g
Enkelumættet fedt:
0.1
g
Transfedt:
0.01
g
Kolesterol:
1
mg
Natrium:
27
mg
Kalium:
389
mg
Fiber:
4
g
Sukker:
2
g
Vitamin A:
760
IU
Vitamin C:
85
mg
Calcium:
42
mg
Iron:
1
mg
Søgeord
rosenkål, rosenkål kogetid
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse