Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mazarinkage
Sofus Madsen
Mazarinkage opskrift - Skøn mazarintærte med overtræk af mørk chokolade. En lækker kage til kaffebordet. Få opskriften her på Madgryden.dk
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
8
Personer
Kalorier
525
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Mazarinkage
200
gram
Sukker
200
gram
Smør
200
gram
Revet Marcipan
4
stk
Æg
120
gram
Hvedemel
2
tsk
Bagepulver
1,5
tsk
Vaniljepulver
Overtræk
100
gram
Fint hakket mørk chokolade
Sådan gør du
Mazarinkage
Pisk sukker og smør rigtig godt sammen.
Tilsæt marcipan og pisk det.
Tilsæt æggene og pisk det godt.
Tilsæt de resterende ingredienser og vend det med æggemassen.
Kom bagepapir i springformen og bag kagen i ca. 35 minutter ved 180 Grader.
Mazarinkage med chokoladeovertræk
Læg straks det fint hakkede chokolade over kagen, når kagen kommer ud af ovnen.
Mazarinkage køles af med chokoladen.
Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier:
525
kcal
Kulhydrater:
55
g
Protein:
6
g
Fedt:
33
g
Mættet fedt:
16
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkelumættet fedt:
11
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
56
mg
Natrium:
241
mg
Kalium:
180
mg
Fiber:
3
g
Sukker:
38
g
Vitamin A:
635
IU
Calcium:
33
mg
Iron:
3
mg
Søgeord
mazarinkage, mazarintærte
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse