Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Panang karry med kylling
Sofus Madsen
Panang karry med kylling er absolut blandt mine favoritter, når vi snakker mad fra det thailandske køkken. få opskriften her.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Ret
aftensmad
Køkken
thailand
Antal
4
personer
Kalorier
574
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
2
spsk
Olie
1
stk
Fede hvidløg (Hakket)
1
stk
Rød chili hakket
2
tsk
Rød karrypasta
450
gram
Kyllingbryst i strimler
1
brev
panang pulver
8
stk
Kaffir limeblade
250
gram
Bønner
100
gram
champignon skåret i skiver
125
gram
Sukkerærter halveret midt på
0,5
stk
lime (saften derfra)
800
gram
kokosmælk
1
stk
Rød peber skåret i strimler
Sådan gør du
Panang karry med kylling
Tænd kogepladen på høj varme og kom olie, hvidløg, chili, rød karry i en wokpande. Rør det hele godt sammen.
Kyllingen tilsætttes og brunes af.
Tilsæt de resterende ingredienser, undtaget rød peberfrugt. Skru ned til middelvarme, og lad det stå og simre under låg i 10 minutter.
Tilsæt rød peberfrugt, og læg låg på og lad det hele simre i 2 minutter.
Smag til med salt.
Inden servering af Panang karry med kylling tages limebladene op.
Velbekomme.
Tips til opskrift
Ernæringsindhold
Kalorier:
574
kcal
Kulhydrater:
15
g
Protein:
31
g
Fedt:
46
g
Mættet fedt:
39
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
3
g
Transfedt:
0.02
g
Kolesterol:
72
mg
Natrium:
271
mg
Kalium:
1085
mg
Fiber:
3
g
Sukker:
4
g
Vitamin A:
927
IU
Vitamin C:
30
mg
Calcium:
83
mg
Iron:
9
mg
Søgeord
Panang karry med kylling
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse