Ovnen tændes på 200 grader.Pisk smør og sukker sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt piskefløde, og pisk videre ved lav hastighed.Bland hvedemel sammen med krydderierne, bagepulver, natron, og rør i dejen, til den er nogenlunde fast.
Slut af med at ælte dejen sammen med hænderne, til det bliver en sammenhængende dej.
Del dejen ud i små stykker – tril stykkerne til pølser i ca. 1 cm tykkelse.Skær pølserne ud i cirka 1 cm i størrelsen og tril til kugler, og tryk dem let på toppen. Fordel dem ud på 2 plader.
Sæt pebernødderne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 7-8 min, til de er gyldne.For at kunne styre dem bedst, valgte jeg at bage 1 plade af gangen.
Alle Pebernødder skal være afkølet inden de kommes i en kagedåse.Velbekomme
Tips til opskrift
Når du laver dejen til dine pebernødder, skal du passe på at du ikke arbejder for meget med dejen. Den skal kun lige akkurat samles, ellers risikere du at dine pebernødder vil flyde ud.