Varm mælk og vand op i en gryde til det er ca 38 grader ( håndvarmt).Smuldr gæren ned i en skål og tilsæt det håndvarme vand og mælk.Rør gæren ud godt ud.
Tilsæt resten af ingredienser, og ælt det dejen grundig igennem.Sæt dejen til hvile i skålen i 10 minutter – kom et viskestykke henover skålen.
Hæld dejen ud på bordet og ælt den godt igennem igen.Skær dejen ud i 20 lige store stykker og rul dem ud til pølser.
Læg pølserne på bradepanden, med bagepapir.De sættes nu til at hæve i ca, 50 minutter, med et viskestykke henover.Bemærk at de hæver til ca dobbelt størrelse.
Pølsebrødene bages i midterste rille i ca. 15 minutter ved 250 grader. Hold øje med dem.Velbekom.
Ristet hotdog
Skær pølsebrød på langs.Kom en pølse ned brødet.Kom en streg af ketchup, remoulade og sennep ovenpå pølsen.Kom rå og ristede løg henover pølsen.Slut din ristede hotdog af med agurkesalat.Nyd din ristede hotdog med en cocio.Velbekomme :)