Pisk æggehviderne i en skål, og tilsæt sukker lidt efter lidt. Ikke for meget sukker af gangen. Når æggehviderne og sukker er blevet til en stivmasse er det færdigt.
Mandlerne blendes, og vendes i den stivemasse.Hæld dejen over i en springform, med bagepapir
Et lille tip ville være at du lige gør bagepapiret vådt inden, og vrider det. nu er det meget nemmere at ligge bagepapiret i springformen.Bag bunden i ca. 45 minutter på midterste ovnribbe ved 170 grader.Når bunden er bagt, sættes den til afkøling i formen.
Daim is
Pisk æggeblommerne og sukker sammen i en skål, til det bliver til en æggesnaps.Pisk fløden i en anden skål, til det bliver til en tyk flødeskum.
Vend æggesnapse og flødeskum let med en dejskraber.Hak din daim groft og kom dem ned i din crememasse.
Opbygning af daim islagkage
Når bunden er kold, hældes crememassen henover bunden.Daim islagkagen sættes nu i fryseren i minimum 2 timer.Kagen kan efter de 2 timer pyntes med daim og evt. flødeskum.Velbekomme.
Tips til opskrift
Hvis daim islagkage skal være i fryseren over længere tid, anbefaler jeg at du tager den op ca. 30 minutter før du ønsker at servere den.