Mælken varmes til det er lunken (fingervarm) i en gryde. Hæld mælken over i en skål, smuldr gæren ned i gryden, og rør det ud i mælken.
Æg, salt, sukker og kardemomme kommes i skålen, og det røres ud i skålen.
smør skæres i tern, og melet tilføjes. Dejen æltes godt til det er smidigt.Sæt dejen til hævning i ca. 1 time.
Dejen til kanelsnurrer vendes nu ud på en meldrysset bord, og rulles ud til en bredde på ca 30×50 cm. Herefter smørres din remonce ud på dejen.
Skær nu dejen med din remonce ud i ca 3 cm strimler. Drej strimlen rundt så den bliver snoet, og rulles til sidst sammen i en ring på bagepladen.Kanelsnurrer skal nu hæve i ca. 15 minutter.
1 æg piskes sammen i en skål.Kanelsnurrerne pensles med det piskede æg, gerne henover kanelfyldet også. Så er du sikker på at fyldet ikke løber under bagningen.Kanelsnurrer bages i ca 17 minutter ved 200 grader på midterste rille.Velbekom
Remonce til kanelsnurrer
Kom smør, farin, sukker, stødt kanel, marcipan og kardemomme ned i skål, og rør det godt sammen.