Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mayonnaise - opskrift på mayo
Sofus Madsen
Hjemmelavet mayonnaise er en sand delikatesse, og det bedste er, at det kun kræver fire ingredienser. Oplev forskellen med frisklavet mayo fra dit eget køkken.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
2
minutter
min
Tilb. tid
4
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
6
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
1
dl
Kalorier
887
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
1
stk
Æggeblommer
Salt
Friskkværnet peber
1
dl
Smagsneutral olie (F.eks koldpresset rapsolie)
Sådan gør du
Mayonnaise
Æggeblomme, salt og friskkværnet peber piskes godt sammen.
Tilsæt olie lidt efter lidt, mens der piskes.
Smag til med salt og peber.
Den hjemmelavede mayonnaise stilles på køl.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
887
kcal
Kulhydrater:
0.04
g
Protein:
0.2
g
Fedt:
100
g
Mættet fedt:
7
g
Flerumættet fedt:
28
g
Enkelumættet fedt:
63
g
Transfedt:
0.4
g
Kolesterol:
11
mg
Natrium:
0.5
mg
Kalium:
1
mg
Sukker:
0.01
g
Vitamin A:
14
IU
Calcium:
1
mg
Iron:
0.03
mg
Søgeord
mayo, Mayonnaise
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse