Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bløde løg opskrift
Sofus Madsen
Bløde løg er yderst populære i dansk køkken. Blandt de store klassikere er hakkebøffer med løg et fremtrædende eksempel. Få opskriften her på Madgryden.dk
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
4
Personer
Kalorier
90
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
4
stk
Løg
50
gram
Smør
Sådan gør du
Løgene klargøres
Skær enderne af og løgene pilles.
Snit løgene i tynde skiver, brug eventuelt et mandolinjern.
Bløde løg
Smør kommes på panden og smeltes ved middelvarme.
løgene kommes på panden, og steges til de er lækre bløde og brune.
Rør lidt rundt i løgene en gang imellem.
De bløde løg serveres varme.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
90
kcal
Kulhydrater:
0.1
g
Protein:
0.1
g
Fedt:
10
g
Mættet fedt:
6
g
Flerumættet fedt:
0.4
g
Enkelumættet fedt:
3
g
Transfedt:
0.4
g
Kolesterol:
27
mg
Natrium:
80
mg
Kalium:
4
mg
Fiber:
0.02
g
Sukker:
0.1
g
Vitamin A:
312
IU
Vitamin C:
0.1
mg
Calcium:
3
mg
Iron:
0.01
mg
Søgeord
bløde løg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse