Kom vaniljestænger og mandler ned i en minihakker, og hak det til det er meget fint hakket.Kom det over i en skål.
Tilsæt de resterende ingredienser og ælt det hele rigtig godt sammen med fingerne.Lad dejen køle i mindst 1 time inde i køleskabet, meget gerne til næste dag.
Dejen køres nu igennem en kødmaskine, med vaniljekranse formen monteret på.Fold den rundt til en cirkel og luk den.
Bag dine vaniljekranse med mandler på 200 grader i ca. 10 minutter på midterste rille. Hold godt øje med dem.
Vaniljekransene stilles til afkøling på en bagerist.Velbekomme.
Tips til opskrift
Hvis din dej flyder ud når du bager dine vaniljekranse med mandler, så er det helt sikkert fordi at du du har arbejdet lidt for meget med din dej. Husk dejen skal blot lige samles, og være fast i konsistens. Så du kan se mønstret når du køre den igennem maskinen, eller sprøjter den ud.