Bring vandet i kog.Tilsæt pastaen, og kog dem i ca. 8 minutter.De skal være al dente, så de har lidt bid.Når suppehornene er færdige, skal de dryppe af i et dørslag.
Mornaysauce
Tænd kogepladen på lidt over middelvarme. Smør smeltes i en tykbundet kasserolle.Tilsæt mel, og pisk det hele rigtig godt sammen.
Mælken kommes i, og det piskes godt sammen dele hele.Saucen bringes i kog, mens der piskes, så saucen ikke brænder på.
Muskatnød og ost tilsættes, og der piskes grundigt.Når osten er helt smeltet, smages saucen til med salt og friskkværnet peber.
Mac and cheese
Tænd ovnen på 200 grader i almindelig ovn.Kom pastaen ned i mornaysaucen, og vend det rundt.Kom pastaretten i en smurt ovnfast fad( ca. 20x30), og drys cheddar ost henover.
Retten stilles i ovnen i ca. 10 minutter til osten er blevet gyldent.Velbekomme.