Løg pilles og hakkes fint.Svits løg i en tykbundet gryde til de bliver bløde.Oksekødet tilsættes og brunes indtil det er gennemstegt.
Lav en oksebouillon med en bouillonterning og 4 dl kogende vand, bouillonterningen og vandet røres sammen i en skål.Tilsæt din bouillon til oksekødet og løgene, og rør det hele godt rundt.
De resterende krydderier tilsættes, og der røres godt rundt. Din millionbøf sættes nu til at stå og simre i 20 minutter.Jævn sovsen ud med Hvedemel og lidt koldt vand, og rystes eller røres ud. Tilsæt jævningen i sovsen, imens du røre godt rundt.
Sovsen skal nu lige op og koge i ca. 5 minutter Tilsæt madkulør, så det får den ønskede farve.
Din millionbøf smages til med salt og friskkværnet peber.Server din lækre millionbøf med pasta, kartoffelmos eller kartofler.Velbekomme.