Tænd ovnen på 175 grader i alm. ovn.Pisk smør og sukker sammen, til det bliver lyst og luftig.Æggene tilsættes en efter en, og det piskes grundigt imellem hvert æg. Tilsæt citronsaft og sødmælk, og pisk det rigtig godt sammen.Hvedemel tilsættes igennem en sigte, og røres godt i dejen.Fordel dejen i en franskbrødsform, som der beklædes med et stykke bagepapir.kagen bages ved 175 grader i alm. ovn i ca. 50 minutter.Stik kagen i midten med en kødnål eller lign, for at se om dejen hænger ved.Når kagen er bagt færdig, afkøles den på bageristen.
Citronglasur
Citron saft presses ud af citronen, og ned i en skål.*Kom flormelis i, og rør rundt.Kom flormelis i til du har en ensartet tyk glasur.Citronkagen pyntes med citronglasur.Server kagen når glasuren er størknet.Velbekomme