Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jordbærsovs - Nem opskrift på jordbærsauce
Sofus Madsen
Jordbærsovs opskrift - Nem omskrift på en lækker jordbærsauce. opskriften kan også bruges til mange andre frosne bær.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
1
minute
min
Tilb. tid
10
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
4
Personer
Kalorier
131
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
400
Gram
Jordbær
1
dl
Vand
100
gram
Sukker
2
tsk
Vaniljesukker
stivelse
1
Spsk
Majsstivelse
2
Spsk
Vand
Sådan gør du
Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme.
Lad det koge op til jordbæerne er udkogte.
Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.
Smag til med sukker.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
131
kcal
Kulhydrater:
33
g
Protein:
1
g
Fedt:
0.4
g
Mættet fedt:
0.01
g
Flerumættet fedt:
0.2
g
Enkelumættet fedt:
0.04
g
Natrium:
3
mg
Kalium:
154
mg
Fiber:
2
g
Sukker:
30
g
Vitamin A:
12
IU
Vitamin C:
59
mg
Calcium:
17
mg
Iron:
0.4
mg
Søgeord
jordbærsovs
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse